12 weken traject

Je wilt graag aan je leefstijl werken, je weet ook al wat je wilt doen… maar je weet niet hoe je moet beginnen. Waar begin je? Eerst afvallen en dan pas beginnen met sporten of toch  gelijktijdig? En hoeveel moet je dan eten?  En start je dan meteen met hardlopen…?

Kortom veel vragen die blijven.


In zo’n situatie is het handig om een beetje bij de hand meegenomen te worden. Deze begeleiding bied ik je.


In het pakket zit:

- Coaching

- Voeding

- Personal Training

-  Zeer regelmatig contact


Coaching

We kijken eerst alle leefstijl gerelateerde factoren na die bij een goede leefstijl horen, om duidelijk in beeld te krijgen waar de hulpvragen liggen. En gaan met deze items aan de slag. Dit kan zeer divers zijn zoals stressmanagement, beter ontspannen, belasting versus belastbaarheid in kaart brengen of assertiviteit.


Voedingsanalyse

We analyseren de voeding uitvoerig en kijken welke aanpassingen er eventueel nodig zijn om alle voedingsstoffen binnen te krijgen en een balans te creëren. Dat er voldoende energie is voor dat wat er nodig is. Met veel aandacht voor variatie, pure en voedingsstof rijke produkten.


Monitoren

Het in kaart brengen van de huidige situatie is nodig om het gehele proces goed te monitoren. Deze metingen herhalen we regelmatig gedurende het proces. Wat is het gewicht, lichaamssamenstelling, fitheidsniveau, energieniveau, aantal slaapuren, e.d.


Sporten

We beginnen met een test om te kijken of er wel goed bewogen wordt en/of er beperkingen zijn. Daarna wordt er een passend sportprogramma opgesteld, waarbij we veel buiten gaan sporten, 2x in de week.

Tijdens het sporten zullen ook veel coachingstechnieken worden toegepast.


Dit pakket kan ook anders opgebouwd worden, bespreek dit met de coach.

Ook eventueel met small groups.


Door dit pakket af te nemen bespaar je 20% op de normale kosten. 

Leef Slim / (Di) eet Slim is de website van Daniëlle Gommers-Vriezema | E-mail: info@dieetslim.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK