Weerbaarheidstraining en agressie regulatie training

Wil je beter leren omgaan met alle impulsen van de hedendaagse maatschappij? Wil je je veerkracht vergroten als dingen (of mensen) tegenzitten? Voel je te veel stress of is je ‘lontje net iets te kort?’ ’ Laat je snel over je grens gaan en ben je niet assertief genoeg? Dan is een cursus misschien iets voor jou!


Weerbaarheidstraining

In de cursus wordt aandacht besteed aan didactische vaardigheden en worden er verschillende thema's behandeld. Er is tijdens de cursus aandacht voor theorie, maar vooral ook voor de praktijk. Zo krijgen de deelnemers de benodigde kennis, vaardigheden en inzichten aangereikt om vol vertrouwen met de lessen aan de slag te gaan.


Zelfverdedigingscursus

Een praktische training die je leert omgaan met onveilige situaties én die je vooral ook laat ervaren hoe het is om vanuit een dreigende situatie op de juiste manier te handelen.

Vrouwen hebben vaak te maken met andere vormen van "geweld" dan mannen. Intimidatie, seksueel georiënteerde vormen van belagen, handtastelijkheden, opmerkingen, het constant opzoeken van grenzen. Het niet aangeven van grenzen en het niet opkomen voor je eigen waardigheid brengt veel vrouwen in de problemen. Een duidelijk "NEE" in combinatie met een overtuigende houding en blik kan vaak al genoeg zijn en geeft een grens aan.


Op het werk “Stay Cool under pressure”

Wanneer we onder druk of spanning komen te staan om wat voor een reden dan ook, is het vaak moeilijk om je hoofd erbij te houden. Alleen vertellen wat je in deze situaties kunt of moet doen, is niet voldoende. Je moet dat oefenen in een situatie waarin je die druk daadwerkelijk ervaart.


De intensiteit van het programma wordt door de deelnemers zelf bepaald: iedereen, sportief of onsportief, kan meedoen! De thema's die aan bod komen zijn:

    •    Omgaan met druk

    •    Grenzen stellen en balans

    •    Werksfeer (plezier)

    •    Samenwerken

    •    Persoonlijke effectiviteit

    •    Inspiratie en drijfveren


Op een themagerichte en aansprekende manier die bij de doelgroep én de context past.

Ook in het bedrijfsleven kan ze het verschil maken. Ook weer via een themagerichte aanpak, waarbij de inzet van (vecht)sport als pedagogisch instrument centraal staat.

Evenals de eeuwenoude waarden die in de vechtsporten verankerd zitten.


Actuele werk gerelateerde problematieken als stress, vitaliteit, burn-out en omgaan met werkdruk zijn thema's die we in aansprekende trainingen letterlijk en figuurlijk te lijf staan. Met persoonlijke groei en een fijnere werksfeer als resultaat!


Het is ook mogelijk om een bepaald thema te bespreken op het werk middels een workshop. Maar ook op scholen. Of als kinderfeestje.


Neem contact met me op voor de mogelijkheden info@dieetslim.nl

Leef Slim / (Di) eet Slim is de website van Daniëlle Gommers-Vriezema | E-mail: info@dieetslim.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK