Judo Clinic

Judo is leuk!

Judo is een sport waarmee je al kunt beginnen als je vier jaar bent. Je gaat dan spelenderwijs leren rollen, vallen, stoeien en samen spelen. De judosport is zeer goed voor je zelfbeheersing, karaktervorming en coördinatie. Het wordt daarom ook aanbevolen door vele artsen. Op elke leeftijd en niveau kun je starten en meedoen.

Kom eens meedoen!


Judoclinics

Ik geef regelmatig judoclinics voor allerlei leeftijdsgroepen van klein tot groot, van jong tot oud en van beginneling tot ver gevorderden. Er is altijd wel een reden te verzinnen om een judoles te gaan volgen. Voor kinderen is het goed om te leren vallen bv tijdens een kinderfeestje, voor vrouwen om zich beter te kunnen verdedigen, tijdens een teambuildingsdag of gewoon omdat judo heel leuk is. Ook iets voor jou of je bedrijf? Ruimte en (judo) kleding is te regelen.


Judoles op je (basis)school
Ik heb voor verschillende gemeenten geïmproviceerde judolessen gegeven, vaak in het kader van gezond bewegen of ter kennismaking met een nieuwe sport.


Zelfverdediging
Voel je je niet zo zeker als je op straat loopt of ben je een ongeruste ouder?

Volg een zelfverdedigingsles! Leer hoe je je het beste kan bevrijden uit een greep en hoe voorkom je een aanval! Ook leuk als idee voor een kinderfeestje.


Voor meer informatie over mijn judocarriére klik hier.

Meer info over weerbaarheid- en agressieregulatie klik hier.


Neem contact met me op voor de mogelijkheden info@dieetslim.nl

Leef Slim / (Di) eet Slim is de website van Daniëlle Gommers-Vriezema | E-mail: info@dieetslim.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK