Leefstijl coaching

Individueel

In de huidige 24/7 maatschappij  vol prikkels en verwachtingen raken mensen overbelast. Er zijn heel wat vaardigheden nodig om lichaam en geest fit te houden én om tevreden te kunnen zijn over jezelf. Een leefstijlcoach kan hierbij helpen op een praktische en diepgaande manier.


BRAVO

Binnen leefstijl gebruiken we de BRAVO factoren, deze staan voor Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning, maar bij coaching gaat het nog veel verder! Je weet dat bepaald gedrag misschien niet goed voor je is, maar toch blijf je het doen. Hoe doorbreek je de patronen? Hoe ga je dit vorm geven?

—> Ik help je daar graag bij!


GLI met Beweegkuur

Het programma Beweegkuur is een Geïntegreerde Leefstijl Interventie (GLI) die de afgelopen jaren zijn meerwaarde heeft bewezen. Deelnemers blijken na deelname aan het programma meer te bewegen, minder te zitten en zijn gezonder gaan eten. Extrinsieke motivatie is verminderd en intrinsieke motivatie ten aanzien van gezonder voedings- en beweeggedrag is versterkt. De gerapporteerde kwaliteit van leven is significant toegenomen bij de deelnemers.

GLI programma’s duren 2 jaar, om in aanmerking te komen is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk én moet de deelnemer gemotiveerd zijn om deel te nemen!

Dit wordt in Epe en Apeldoorn gegeven.

Voor meer informatie, download de folder.


Waarom is het noodzakelijk?

Studies laten zien dat de leefstijlcoach een belangrijke rol kan vervullen ten aanzien van de aanpak van verschillende welvaartsziektes zoals Obesitas en Diabetes  in Nederland. De leefstijlcoach kan deelnemers laagdrempelig begeleiden naar duurzame gedragsverandering.

Leef Slim / (Di) eet Slim is de website van Daniëlle Gommers-Vriezema | E-mail: info@dieetslim.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK