Voedingsadvies

Algemeen

We eten om alle voedingsstoffen binnen te krijgen om in ieder geval niet ziek te worden en om voldoende energie te hebben om de activiteiten (op alle niveau’s) te verrichten die we graag willen doen.

Naast voldoende bewegen is goede en op jouw inspanning afgemeten voeding essentieel ter voorkoming van overgewicht bij jong en oud.


Advies bij vragen

Soms kunnen er klachten en/of problemen ontstaan door het eten of om medische redenen. Ook kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je gewicht dit kan te licht of te zwaar zijn.


Of je weet niet WAT je moet eten of HOEVEEL of HOE je het voor elkaar krijgt.


Voeding bij sporters

Goed eten en drinken is heel belangrijk en kan voor sporters bepalend zijn wie kampioen wordt!


Voeding is naast bijvoorbeeld training, kleding, trainer en rusten één van de variabelen waar je invloed op kan uitoefenen. En door de juiste voeding is wel degelijk aangetoond dat je langer kan trainen, dat je beter belastbaar bent, dat de kans op ziektes en blessures kleiner worden, dat je herstel verbeterd en bij het behouden en bereiken van een optimaal lichaamsgewicht.


Voeding bij groeiende sport kinderen

Veel talentvolle sporters proberen school, trainen en sociaal met elkaar te combineren. Dat valt niet altijd mee.  Wat kunnen de sporters zelf doen? Waar moet je op letten? Hoe moet je eigenlijk leven als een ‘topsporter’? En waar kunnen ouders bijgeholpen worden?

 

Geen standaard advies

Een standaard advies is niet te geven want iedereen is anders. Wat voor de één werkt kan voor de ander juist niet werken.

Voor een gedegen advies zal ik persoonlijk een gesprek met je moeten voeren en samen met jou kijken naar je leef- en voedingsgewoontes. 


Mijn motto is: "Niet diëten maar slim eten".


Wil je een afspraak met me maken voor een persoonlijk advies of de mogelijkheden die ik jou kan bieden, neem dan contact met me op of mail me op info@dieetslim.nl .

Leef Slim / (Di) eet Slim is de website van Daniëlle Gommers-Vriezema | E-mail: info@dieetslim.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK